top of page

Om meg

Bilde av svennie.jpeg

Kult at du har klikket deg inn her. Det er nemlig her du finner mine nyeste påfunn, sånn som avstemninger, quizzer, ferske reisebeskrivelser – og ikke minst tilbud om å reise sammen – med meg som reiseleder.

Enkelt og greit - sjekk hva jeg legger ut. Meld deg på – og dermed får du en opplevelse du sent vil glemme. Jeg har reist i mer enn 100 land rundt omkring i verden, og innimellom alle reisene har jeg rukket å jobbe som lektor, foreleser og rektor på de fleste utdanningstrinn. Reise har gitt gratis språkopplevelser – jeg har lært meg å klare meg i mange land med ett i utgangspunktet spinkelt vokabular. Etter hvert har kompetansen vokst, og jeg kan faktisk kjøre på å snakke med en haug av folk, som italienere, grekere, nederlendere og ikke minst armenere.

Armenia – min store stjerne som jeg brenner for. Jeg har reist dit 20 ganger i de siste 8 årene, og jeg får aldri nok. Jeg inviterer deg gjerne med på tur. Sjekk tilbudene.

Jeg trenger vel ikke skrive så mye mer om meg selv – annet enn noen stikkord sånn at den som skulle bli litt interessert i å være med på reise vet litt mer om reiselederen.

Favorittland:

Armenia, Belgia, Luxembourg, Frankrike, Italia, Tyskland, Estland, Kyrgystan, Kypros, Malaysia, Kambodsja, Japan, Australia, Canada, USA.

Interesser: Historie, politikk, språk, jogging, svømming, Eurovision Song Contest, vin, Trøndelag – og jeg liker å lage litt show.

Kom i kontakt!

Tusen takk :)

bottom of page