top of page

Velkommen til Hayastanreiser

Da er jeg i gang med mine egne Hayastanreiser - rett og slett et tilbud til deg som ønsker å reise på helt spesielle turer - og da i første omgang til Armenia og Artsakh (altså Hayastan og Artsakh). Det kan bli flere muligheter etter hvert. Saken er at jeg ønsker å tilby Armeniaentusiaster og andre som er nysgjerrige på Armenia og Artsakh lærerrike og morsomme reiser til mitt absolutte favorittland. Jeg har allerede holdt på i fem år som reiseleder til Armenia, og har vel gjennomført 10 vellykkede reiser med alt fra ungdom til pensjonister. Tiden er rett og slett inne for å sy sammen de helt spesielle turene med de helt spesielle opplevelsene for den som ønsker en anderledes reise spekket med opplevelser helt utenom det vanlige. Det blir ikke så mange muligheter nå framover i og med at jeg er i full jobb ved siden av, men noen turer skal jeg få til. Jeg satser på maksimum 30 deltagere per tur, og dersom du leser beskrivelsene godt, kan du helt sikkert finne er tur som passer beste for deg! Konseptet er ganske enkelt. Du fyller ut skjema som da blir sendt til min e-mail. Jeg bestiller og ordner alt, og blir med hele veien fra Gardermoen til Jerevan og hjem igjen. Merk at jeg ikke driver et vanlig reisebyrå, så alle må sørge for skikkelig avbestillingsforsikring sånn at man får refundert penger fra forsikringsselskap dersom noe skulle gå galt. Disse turene er laget for en stor del på min motivasjon og entusiasme for å dele armensk historie, kultur, mat, folkesjel, drikke og landskap med dere andre. Jeg satser på reiser som ikke er for dyre, og det betyr at jeg da ikke har noe å gå på økonomisk hvis noe kommer i veien.

0 views0 comments

Comments


bottom of page